Mooie openingsacties voor verblijf in kraamhotel hmc
15483
post-template-default,single,single-post,postid-15483,single-format-standard,bridge-core-2.2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Mooie openingsacties voor verblijf in kraamhotel hmc

Mooie openingsacties voor verblijf in kraamhotel hmc

In het centrum van Den Haag is onlangs het nieuwe Kraamhotel HMC geopend. Het kraamhotel ligt op de derde verdieping van het ibis City Centre in Den Haag en telt maar liefst 10 comfortabele kamers.

In Kraamhotel HMC kun je 24/7 rekenen op de professionele en liefdevolle zorg van deskundige en ervaren kraamverzorgenden. 

Een kraamhotel is een perfecte combinatie van uitstekende kraamzorg in een comfortabele omgeving. En wat ook belangrijk is: zeker de eerste nachten kan het extra veilig voelen als je ook ’s nachts een beroep kunt doen op een kraamverzorgende. Veel vrouwen die hun eerste kindje krijgen kiezen er daarom voor om na hun bevalling een aantal dagen naar een kraamhotel te gaan. Je partner kan altijd (gratis) blijven overnachten.

Ook als je al een wat groter gezin hebt, kan het heel rustgevend zijn om een paar dagen in een kraamhotel te verblijven. Je kunt optimaal op krachten komen en je kinderen kunnen gezellig op bezoek komen. Elke kamer heeft ruimte voor maximaal 3 bezoekers.

Kraamhotel HMC is wat stilletjes opengegaan, maar heeft nu een spetterende openingsactie: de eerste 100 gasten krijgen een hippe badcape cadeau. En dat is nog niet alles… als je in mei, juni of juli in Kraamhotel HMC verblijft krijg je een mooi persoonlijk cadeau voor jou en je kindje. Bovendien worden er geen materiaalkosten in rekening wat je een besparing oplevert van meer dan € 50,00!