VOLOP DOORGROEIMOGELIJKHEDEN BIJ KRAAMZORG ROTTERDAM & DEN HAAG
15512
post-template-default,single,single-post,postid-15512,single-format-standard,bridge-core-2.2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

VOLOP DOORGROEIMOGELIJKHEDEN BIJ KRAAMZORG ROTTERDAM & DEN HAAG

VOLOP DOORGROEIMOGELIJKHEDEN BIJ KRAAMZORG ROTTERDAM & DEN HAAG

Bij Kraamzorg Rotterdam zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste collega’s. Onze collega Liesbeth vertelt je graag meer over het werken bij Kraamzorg Rotterdam en haar loopbaan.

Liesbeth: “Sinds mei 2021 ben ik werkzaam als regiomanager van het GeboorteHotel Haga en KraamzorgNU in Den Haag, onderdeel van Kraamzorg Rotterdam.

Kraamzorg Rotterdam biedt als enige in de regio de unieke combinatie van kraamzorg in een GeboorteHotel en kraamzorg thuis. De bevalling, de kraamtijd in het hotel en/of thuis allemaal bij dezelfde organisatie. Omdat er afwisselend in de thuiskraamzorg en in het hotel gewerkt wordt, kennen de collega’s elkaar goed.  Door deze manier van werken is er altijd sprake van een warme overdracht, wat vooral belangrijk is bij kwetsbare gezinnen.

De afgelopen 13 jaar heb ik verschillende functies binnen de organisatie gehad. Ik heb o.a. gewerkt als zorgconsulent en adviseur zorgkwaliteit. Het is fijn dat ik mezelf binnen de organisatie zo heb kunnen ontwikkelen in de Geboortezorg in Den Haag. We hebben een fijn team, dat dag en nacht en alle dagen van het jaar werkt. De afgelopen 2 Corona jaren waren bijzonder. Ineens werd de kraamtijd helemaal anders. We moesten wennen aan een mondmasker en soms een faceshield en een schort met lange mouwen. We waren zowel in de thuiskraamzorg als in het hotel altijd veel bezoek gewend, maar dat mocht niet meer. Gelukkig gaat het weer de goede kant op! En wat hebben wij weer zin om terug te gaan naar het ‘normale leven’! Een kraamweek waar zoals altijd veel aandacht is voor een zo goed mogelijke start voor de moeder en haar baby. Maar nu ook weer met familie, vrienden, bloemen en cadeautjes. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en liefdevolle collega’s. Kom je ons team versterken? We horen graag van je!”

Lijkt het jou ook zo leuk om een baan te hebben waarbij geen dag hetzelfde is? Bekijk onze vacatures in Rotterdam en Den Haag op www.werkenbijkraamzorgrotterdam.nl/vacatures.